Predajte rad
petak, 19.4.2024.
02:05
24 - 26 APRIL 2024
Get your ticket for
MoStart 2024
Registriraj se
Međunarodna konferencija o digitalnoj transformaciji u obrazovanju i primjenama umjetne inteligencije
MoStart je međunarodna konferencija na temu digitalizacije u obrazovanju i primjene metoda umjetne inteligencije. Cilj ovog znanstvenog skupa je okupiti stručnjake koji se bave umjetnom inteligencijom i njenom primjenom u svim područjima ljudskog života, a posebice u obrazovanju. MoStart će se održati u Mostaru, Bosna i Hercegovina od 24. travnja do 26. travnja 2024.

VAŽNA OBAVIJEST: Konferencija će se održati uživo i fizička prisutnost je obavezna. U slučaju ograničenja putovanja koja onemoguću fizičko prisustvo, bit će dopušteno online izlaganje znanstvenih radova (javiti se e-mailom na adresu mostart@sum.ba).

Program konferencije
Obrazovanje 24.04.2024.
Obrazovni dio MoStart konferencije ima za cilj inspirirati sve sudionike obrazovnog procesa iz osnovnih i srednjih škola da nastave sa stalnim učenjem i jačanjem svojih kompetencija. Sudionici će imati priliku kroz niz radionica upoznati se s najnovijim tehnologijama i mogućnostima u obrazovanju, ali također podijeliti vlastita iskustva.
Pročitaj više
Znanost 25.04.2024.
MoStart je međunarodna konferencija usmjerena na digitalizaciju u obrazovanju. Konferencija se bavi širokim spektrom obrazovnih tema temeljenih na tehnologiji, uključujući inteligentne sustave podučavanja, proširenu stvarnost u obrazovanju i robotiku u obrazovanju. Dodatno, MoStart stavlja naglasak na primjenu umjetne inteligencije.
Pročitaj više
IT 26.04.2024.
IT sekcija na konfereciji će okupiti vodeći IT stručnjaci iz regije. Sekcije za razvojne programere koje će se održati tog dana bit će usredotočene na aktualne teme i probleme u razvoju softvera u regiji. Sudionici će imati priliku da razmijene iskustva i znanja s kolegama iz regije i da steknu nova znanja i kontakte u svom području rada.
Pročitaj više
Programi prethodnih godina
Arhiva programa
Arhiva programa pruža uvid u programe prethodnih godina konferencije, koji su obuhvatili područja IT-a, edukacije i znanosti. Upoznajte se s rasporedima i temama prethodnih izdanja konferencije i pronađite inspiraciju u predavanjima iz područja IT-a, edukacije i znanosti. Za detaljnije informacije o prošlim programima istraže arhivu, gdje su rasporedi programa organizirani po godinama.
Pročitaj više
#mostart2024
Trenutno nema objava!
Organizatori
Partneri
Medijski partneri
Sponzori
Zlatni sponzor
Obrazovanje
Znanost
IT
Lokacija

Sveučilište u Mostaru, Trg hrvatskih velikana 1, 88000, Mostar, BiH

JIB broj: 4227088130005

PDV broj: 227088130005

MBS: 2-21 Općinski sud u Mostaru

mostart@sum.ba

+387 36 337-070

Sigurno plaćanje

2024 — Sva prava pridržana © SUMIT