Predajte rad
utorak, 23.7.2024.
13:21
IT

MoStart je trodnevni događaj koji nudi prilike za učenje, razmjenu znanja i širenje vaše profesionalne mreže u zabavnoj i prijateljskoj atmosferi. Jedan od tri dana će biti posvećen isključivo IT-u. Povežite se sa zajednicom programera, inženjera i tehnoloških entuzijasta iz čitave regije. Uz očekivane stotine sudionika, neće nedostajati prilika da upoznate nove prijatelje, razmijenite ideje i uspostavite trajne veze u gostoljubivom i inkluzivnom okruženju sveučilišnog kampusa.

Uzbudljive interakcije kroz različite zone čekaju vas na našem događaju! Vjerujemo da će svatko pronaći nešto što će ga zaintrigirati. Uživajte u raspravama o najaktualnijim IT temama dana, iskoristite networking prostor za stvaranje novih vrijednosti, igrajte nagradne igre, poslušajte neka od inspirativnih predavanja, a za kraj se opustite na afterpartyu.

MoStart konferencija će biti domaćin impresivnom panelu s najnovijim trendovima u industriji, te mnogobrojnim zonama s vodećim brendovima u tehnološkom sektoru. Ovaj događaj će vam pružiti jedinstvenu priliku da se upoznate s novim tehnologijama i uslugama, te ostvarite korisne kontakte s predstavnicima renomiranih tvrtki.

S obzirom na veliki broj tvrtki i organizacija koje će sudjelovati, te broja učenika i studenata kojima je ulaz na konferenciju u potpunosti besplatan, ovo će biti izvrsna mogućnost za sve one koji traže nove talente i “buduće seniore”, a također i za sve one koji žele ostvariti svoje ambicije i karijere te pronaći stručnu praksu ili stalni posao.

#mostart2024
Trenutno nema objava!
Galerija fotografija - Mostart 2024
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Obrazovanje
Znanost
IT
Lokacija

Sveučilište u Mostaru, Trg hrvatskih velikana 1, 88000, Mostar, BiH

JIB broj: 4227088130005

PDV broj: 227088130005

MBS: 2-21 Općinski sud u Mostaru

mostart@sum.ba

+387 63 047-074

Sigurno plaćanje

2024 — Sva prava pridržana © SUMIT