Predajte rad
petak, 19.4.2024.
02:57
Sigurno plaćanje
Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen siguran prenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa. Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Uvjeti kupnje kotizacije za Mostart konferenciju

Ovim uvjetima određuje se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija kotizacije za Mostart konferenciju koja je ponuđena na ovim stranicama. Internet stranice Sveučilišta u Mostaru mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada, sukladno sljedećim uvjetima i pravilima. Trgovac je Sveučilište u Mostaru, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je Sveučilištu u Mostaru te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

Naručivanje

Kupac naručuje kotizaciju putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči kotizaciju, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, uključujući PDV i uključujući PDV. Kupac dodatno ima mogućnost prikaza cijena u američkim dolarima te eurima. Kotizacija se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određenu opciju te spremanjem istog u košaricu. Kotizacija se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i potvrdi način plaćanja.

Plaćanje

Naručena kotizacija plaća se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa.

Isporuka

Potvrda o uplati kotizacije šalje se elektronskim putem na e-mail adresu kupca. Kupac je dužan provjeriti ispravnost podataka na potvrdi te u slučaju pogreške odmah obavijestiti Sveučilište u Mostaru putem e-maila mostart.sum.ba.

Zaštita autorskih prava

Sva prava Sveučilišta u Mostaru i nositelja autorskih prava na materijalima koji se koriste tijekom konferencije su zadržana. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristiti za radiodifuziju te prodavati materijale niti bilo koji dio tih materijala.

Općenito

Sveučilište u Mostaru zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta. Sve promjene primjenjivat će se na korištenje stranica Sveučilišta u Mostaru. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine kotizacije.

Iako Sveučilište u Mostaru nastoji pružiti najbolju moguću uslugu, ne može garantirati da će usluge na svojim stranicama odgovarati Vašim potrebama. Također, ne može garantirati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite na e-mail mostart.sum.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Obrazovanje
Znanost
IT
Lokacija

Sveučilište u Mostaru, Trg hrvatskih velikana 1, 88000, Mostar, BiH

JIB broj: 4227088130005

PDV broj: 227088130005

MBS: 2-21 Općinski sud u Mostaru

mostart@sum.ba

+387 36 337-070

Sigurno plaćanje

2024 — Sva prava pridržana © SUMIT